Betaal met Ideal of achterafGratis bezorging vanaf €50,-Snel verzonden binnen Nederland en België Gratis shakebeker vanaf €75,-

Powerblends is een sportsupplementen en nutrition merk om beginnende en gevordende sporters te helpen bij het behalen van hun doelen.

Powerblends levert producten van de hoogste kwaliteit. Deze worden namelijk opgebouwd uit de meest hoogwaardige grondstoffen en leveren de nodige natuurlijke voedingsstoffen voor jouw lichaam. Dus geen toegevoegde suikers of andere overbodige middelen. Jij doet je best voor jouw lichaam, dus vinden wij het belangrijk dat je ook de beste voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Powerblends

Wat we doen?

Wij leveren een assortiment dat alleen bestaat uit de hoogstnodige producten die je nodig hebt om je droomlichaam of je fitnessdoelen te bereiken. Daarnaast bieden we je voldoende tips en informatie om de beste gezondheid voor je lichaam te behalen op een realistische en plezierige manier.

Onze missie

Onze missie is jou als sporter te helpen bij het behalen van jouw sportdoelen. Dit doen we door de hoogste kwaliteit nutritie en voedingssupplementen aan te bieden, die helpen bij het nastreven van jouw unieke doel en het krijgen van een strakker en gezonder lichaam.